13 abr 2008

1er TRIATLO FURTIU!!!

Briefing pre-cursa. Totes les mules preparades per la desfeta...

Avui ha estat la primera toma de contacto amb el triatló desde fa 2 anys, no ha estat una cursa però poc li ha faltat. Hem quedat amb la gent del club triatló granollers per fer un simulacre de cursa amb distàncies: 1500mts + 60bike + 15run. Amb un resultat molt satisfactori a nivell de sensacions sobretot al mar i a la cursa a peu. Esta clar que aquest any patiré amb la bici degut a la falta de kms. Qui ho diria!

Romanticisme abans de començar 8:15am platja de Mataró

START! QUE SE ACABA EL MUNDO!

Per altra banda els meus habituals despistes m'han portat a fer més km en tots els sectors! jajajaja sóc un desastre! Sense parlar de les transicions a camara lenta.

"BOXES"



Arribant a la T1 (he estat a punt de no trobar el cami)


FINISH! 2:40 165avg Sense contar el primer sector i fent un recorregut un tant freestyle... Entreno de gran qualitat gaudint de bones sensacions. He pogut apretar al l'ultim sector. Necesito fer mes km de bici i amb les perpectives de viatges no fa gaire bona pinta. Cest la vie! La gran idea de no portar mitjons la pagaré cara aquesta setmana. Tinc els peus desfets!!!

VOLUM SETMANA:

SWIM: 6500mts BIKE: 112km RUN: 52km. Setmana complerta amb una mica de tot, una tirada llarga, series, sortideta en bici i simulacre triatló. Finalment el Duatlo de Sant Joan no va poder ser per problemes logístics.

No hay comentarios: