17 nov. 2008

PRIMER CONTACTE JAMIS!

Cap de setmana a la Cerdanya. Primera presa de contacte amb el "fred" i la Jamis. Arribem divendres a la nit i prenc la inteligent decisió de descansar i recuperar forces per dissabte. (gracies a l'Anna!!!) Dissabte mati a les 8:30 la temperatura exterior era -3º feia un dia espléndid però molt i molt fred, amb tantes capes com una ceba em disposo a fer 2 horetes de bici. A mida que passen els kms una sensació de dolor als peus-mans-cara.... comença a ser insoportable, parada técnica a Bellver de Cerdanya, massatge als dits dels peus i tornar a casa. Tot i el fred, les sensacions en bici sons prou bones. A la tarda nit sessió running 1h corrent com un pato amb descansos, millor no comentar.
A la nit soparet mític a la hipica de Prats amb l'Anna, amics i una bona racció de "Allioli" per ascalfar l'ambient. Jejeje.
Diumenge es presenta igual de fred, he quedat per fer una volteta amb l'amic Úskar i la seva dona que ens acompanya uns kilometers. Avui és mes tard i els peus ja no fan tant mal. Al final 60km +o- sensacional presa de contacte amb la bici. Gràcies Oscar per la companyia!!! Ja et robaré fotos del teu blog! jejeje
ENTRENO RUN: 10KM
ENTRENO BIKE: 114KM