8 abr 2008

QUE SEAN DOS...

Les dues sessions d'entreno ja estan aqui!

DILLUNS 31: 2400 SWIM (800+16x100)
DIMARTS 1: 22 km RUN (1h43min) 160avg
DIMECRES 2: 15 km RUN (1h14min) 153avg
DIJOUS 3: 4000 SWIM + 16x500 (1 Fort + 1Ritme)
DISSABTE 5: Caminada 4hores
DIUMENGE 6: 12 Km (54:57 min) 152avg
---------------------
TOTAL SETMANA: 6400 SWIM / 79 RUN

3 comentarios:

USKAR dijo...

ei bèstia com anem?? jo encara trinxat de la cursa que vaig fer diumenge i aquesta semana encara no he entrenat gens, però ja em sol passar, sóc un fluix i la meva motivació és bastant justa. Dos coses: Com és que et matxaques tan a peu, trobo que fas molt quilòmetres. Tens pensat fer algun doble olimpic o algo per els estil??
i per altra banda, vaig estar mirantme les pintures q tens per aqui penjades i tal i estic segur que en tens moltes més. M'han molat moltíssim i m'agradaria tenir alguna obra teva al meu piset i poder fardà d'amic artista. Hi hauria alguna manera d'aconseguir-ne alguna? Són expensive?

No res xatu deixem algun post al meu blog o bé em fas un mail. tu veuràs, però això si keep in touch, i si no tens cap plan algun finde i estàs motivat tens casa a Valls i podem fer un trainning finde amb força. Apa doncs a la LLUITA!!!!! iuuuuuuuuuuuu

Nacho Garcia Benavente dijo...

Peyo! M'agradaria fer el "B" de Banyoles i algun 1/2 Ironman no se ja veurem. L'objectiu és un IM en breu!!!! Ni-jao! Estic carregant molt aquestes setmanes pq marxo per feina dues setmanes a Hong Kong i despres a Milan 4 dies i no podre fer gaire.
Per altre banda podriem fer un stage a Valls i alla mateix et faig una obra pq la tinguis de record! que et sembla!

USKAR dijo...

em smbla una proposta excel.lent. ja et proposaré alguns findes q tingui poqes coses i poguem entrena una mica. keep in touch.
I want to be an IRONMAN!!!jejeje