11 ago 2008

DILLUNS DE FEINA...

Doncs si, despres d'una setmana de vacances, tornada a la realitat. Dues setmanes de feina amb una convenció pel mig i després una setmaneta més de festa. Aixi es presenta el que queda d'Agost. Apretat es poc, vull fer moltes coses a mes a mes entrenar una mica per encarar el final de temporada el millor possible (2º pico de temporada) el primer no el vaig allargar gaire. A nivell d'entrenos vaig començar la primera setmana d'Agost amb el programa curt i aqui estic un altre cop patint i fent volum exeptuant la bici, com sempre la perjudicada per la falta de temps.

Destacar excursió a la vall fosca amb la familia de l'Anna on vem passar un cap de setmana diferent amb una excursió bastant dura (moltes parts corrents, encara no tenim les fotos per fer una cronica).

La segona setmana, stage a la Cerdanya i arribada d'un nou membre, petit, pero molt emprenyador i divertit, El Mac! quin element, a nivell entrenos, segona setmana d'entrenament intentant assolir els volums, males sensacions en general, sobretot corrent, altet de pulsacions, i amb poques ganes de patir. Com costa començar!!!!

Per finalitzar aquest inici ahir vaig fer la meva primera travessa nedant. Va ser a sitges (la meva primera 1/2 marato també va ser la de sitges... curisitats que té la vida) L'experiència molt positiva, van ser uns 2200 metres i vaig trigar uns 45minuts més o menys, a 3min del Jordi Sanjuan, una bona referència del mediterrani, molt content, cada cop m'agrada mes nedar al mar, em vaig sentir en tot moment molt còmode, gens apurat, conscient del meu nivell. A la sortida es va fer el tipic tap i poc a poc cadascu va anar agafant el seu ritme, prou neta. Vaig tenir la sensació de nedar tota la travessa amb la mateixa gent... bon síntoma.

1 comentario:

Anónimo dijo...

[url=http://www.mulberryinoutlet.co.uk]Mulberry outlet[/url] Note this is not the same as saying worry about how they do just praise their efforts These findings helped me to solidify my own focus. http://dkgoose.com Bqpctkelc [url=http://www.louboutinoutletuks.co.uk]christian louboutin outlet online[/url]
gvletr 320997 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]men s canada goose parka[/url] 058798 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]cheap beats by dre[/url]