25 feb 2009

DORSAL 3343


'Tapering', in the context of sports, refers to the practice of reducing, or 'tapering off', exercise in the days just before an important competition. Tapering is customary in many endurance sports, such as the marathon, athletics and swimming. For many athletes, a significant period of tapering is essential for optimal performance. The tapering period frequently lasts as much as a week or more.
Yo que me pensaba que tenia que ver con los tupers... cachis!

Pues eso ayer ultimo entreno de calidad en la cinta y con todo el equipo que llevaré en la maratón, zapas, mallas, pantalones, gorra de la suerte, medilast, cinturon porta geles (estos dos ultimos adquiridos ayer mismo en Intemperie). El tema consistia en rodar 10' a 12km/h (5'km)A1 (135-145ppm)+40' empezando 5' a 13km/h i 35' a 14km/h (4.28km) en principio ritmo de la maratón empezando en R2 y acabando en R3 alto + 5' a 14.5km/h ritmo real. Para acabar con 10' en R2 a 12km/h un total de 60minutos y 13.5km
CONCLUSIONES: Ayer despues de estornudar 20 millones de veces, supongo que por la alergia (a no se que) decidi cambiar el entreno de piscina por este test en cinta y la verdad me quede igual o peor que estaba. A 14km/h que es un ritmo un poco mas lento que el que debo llevar en la maraton me vi justito bien de pulso al principio pero subiendo y acabando alto, con la sensación de piernas de madera, sobretodo la izquierda. Llevo muchos dias seguidos de carrera a pie sin descansar y espero no tener estos problemas el viernes si no me veo con rampas a partir del 30 como el año pasado. Espero poder asumir los 14.5km/h durante la carrera y que no se me atraganten.

MI PRONOSTICO: (Optimo) primera media a 4.14 el km o sea 1h27 y segunda media a 4.28 el km en 1h29 TOTAL: 2h57min

7 comentarios:

Ferran Heredia dijo...

Confirmat doncs, anirem plegats rollo ironwar Allen vs Scott!! 1ºasalto, ja veurem si al Challenge fem el 2º asalto

La cinta sempre dona mes males sensacions que córrer al aire lliure.
Has fet una bona preparació, ara descansa i diumenge a disfrutar durant 30km, apretar les dents durant 12km i disfrutar la marca durant 195 metres.

Pau dijo...

Nacho, l'objectiu és ambiciós però segur que ho aconseguirás. En tot cas no et desesperis amb el teu estat a dia d'avui que per això està aquesta setmana, per recuperar!
Sort.
AAAATTTTCCHIIIIIIIISSSS!

Anónimo dijo...

Te iba a decir de salir juntos pero casi que prefiero que no!! jjejejeje
Nos vemos el domigo amigo
Espero que consigas tu meta y darte un abrazo en el km 42´2
See you

Nacho Garcia Benavente dijo...

Moltes gracies amics!!!

Ferran pot ser molt mitic! A veure si aquesta "batalla" et dona l'empenta final perque t'apuntis a Calella el 4 oct. al veritable IRONWAR!!! Com mola!!!!! Quina flipada que porto! jajaja

Pau, avui mateix començo amb el descans actiu! avui piscina, aprofitant que ja no estornudo compulsivament!
Ja tinc ganes de veure't donant guerra!

Alex, es una suerte conocer gente de puta madre como tu!
Nos vemos el domingo y mucha suerte tambien para conseguir tu objetivo! Vamos!

Jag75 dijo...

ei!!!
veig que ja ens anem mullant, molt bé.
Ara bé, jo crec que la 2a mitja la pots fer igual o més ràpida que la 1a. potser pots provar un 1h27:30 + 1h27 (no és tant descabellat, auqest any t´he vist molt fort).
ànims i que assoleixis l´objectiu

jag75

Nacho Garcia Benavente dijo...

Jordi! Gracies pels anims!

Pero coneixent-me em sembla que no, confio en la maquina clavaritmes Heredia, jo la veritat es que vaig una mica perdut, suposo que em deixaré portar per les "sensacions" , baixar de 3hores ja serà un gran exit! Ara somiar és gratis!
Espero que diumenge tinguis un gran dia i disfrutis arrassant la teva marca personal!

USKAR dijo...

Nachete, diumenge a la lluit i a disfrutar! amb lo JAB q ets segur que ho faràs millor del que et penses. Espero que hagis recuperat bé aqueta setmana i diumenge a volar. Espero la crònica i les bones notícies. Sort i AMB FORÇA!!